Marieke Rolloos

Training

Wil je met je team een verdiepingsslag maken? Meer leren over communicatie en NLP? Of wil je een korte praktische lezing over adem tijdens een teamdag? De trainingen worden op maat gemaakt. In een persoonlijk gesprek brengen we de wensen in kaart en stem ik de training daarop af.

Adem, hoe en wat

Ademwerk is hot, geheel terecht. Want wist je dat je met je adem je staat van zijn kunt veranderen? En dat je met je adem je ingewanden een massage geeft? Wist je dat heel veel mensen hun adem nog niet optimaal gebruiken? Wist je dat je met ademoefeningen beter in je lijf komt te zitten, beter slaapt en van allerlei kwaaltjes afkomt? Wist je dat er met ademwerk heel veel winst te behalen is voor je gezondheid? Vaak hoor ik na een ademsessie: “jeetje, waarom wist ik dit niet en waarom leer je dit niet op school?” Je adem heb je altijd bij je, het is gratis, eenvoudig en kan een grote impact hebben op je gezondheid. Niet voor niets ben ik zo vol van de adem en vertel ik je er graag meer over.

Dit dagdeel neem ik je mee in ademwerk. Je krijgt een heldere uitleg hoe je jouw adem kunt optimaliseren met fijne oefeningen die je thuis kunt blijven doen waarmee je je staat van zijn kunt veranderen. Dus van stress naar ontspanning, of juist van rust naar actie. We brengen in kaart wat je adempatroon nu is.

Wil je meer bewustzijn op je adem en wel eens weten hoe dat nou zit allemaal, welkom! Een middag met theorie en veel ervaren. En lol!

NB Je ontvangt Het Dagplan er gratis bij, een handig hulpmiddel om op dagelijkse basis met een nieuwe gewoonte bezig te zijn.

Druk op de button hieronder voor meer informatie en data. Er wordt met regelmaat een dagdeel georganiseerd.

ademcirkel
Marieke Rolloos

‘Terug naar de Fabrieksinstelling’-dag

Een heerlijke dag vol theorie en oefeningen, NLP en ademwerk, creativiteit, ontwikkelen, dingen ervaren, doelen stellen, humor, spelen, verdieping in jezelf en inzichten op doen. En niet te vergeten een heerlijke lunch van de Firma van Buiten, onze ‘bijna-buren’!
We gaan deze dag aan de slag met het creatieve werkboek ’terug naar de fabrieksinstelling’.
Want misschien herken je wel dat je niet zo lekker lekker in je vel zit, of dat je nergens toe komt, of dat je wilt weten hoe je ademwerk kunt inzetten voor meer energie, of dat je niet zo lekker zit in je relatie en daar handvatten voor wilt, of dat je eigenlijk helemaal niet helder hebt wat je nou precies wil, of dat je gewoon nieuwsgierig bent naar wat NLP nou inhoudt en jou kan brengen, of dat je gewoon een lekker speeldagje wil met verdieping in jezelf. Herken je jezelf hierin of juist helemaal niet? Je bent sowieso van harte welkom! 😉
Ik maak een ongedwongen mix van theorie en praktijk met een vleugje creativiteit, geheel op eigen wijze. We gaan aan de slag met praktische NLP-modellen en natuurlijk ook ademwerk Dit alles in m’n nieuwe ontwikkelruimte aan de Rotterdamseweg, met uitzicht op de schie!!! Lekker spelen en leren, doe je mee?

De kosten van deze dag bedragen 139,00 euro, inclusief, boek, lunch en alle versnaperingen tussendoor.

Datum: 28 april 2023 van 10 tot 17 uur

Locatie: Rotterdamseweg 392 te Delft