Marieke Rolloos

Training

Wil je met je team een verdiepingsslag maken? Meer leren over communicatie en NLP? Of wil je een korte praktische lezing over adem tijdens een teamdag? De trainingen worden op maat gemaakt. In een persoonlijk gesprek brengen we de wensen in kaart en stem ik de training daarop af.

Systemische avondvierdaagse

Figuurlijke 4 x 5 km verkenning door jouw innerlijke landschap. Een afwisselende wandeling langs je verlangens, familiepatronen, je valkuilen, je eigen innerlijke kaart met de mooie vergezichten, donkere wouden waar je misschien snel doorheen zou willen lopen, nieuw te ontdekken paadjes en verse afslagen die je kunt nemen. We maken verrassende verkenningstochten waarin aandacht is voor ontdekken, spelen, stil staan bij bijzondere uitzichten, soms een stevige klim en dan weer een verfrissend beekje. Verwondering, gevoel van vrijheid en ruimte om te onderzoeken wat je zoal in je rugzak hebt. Aan jou de keus of je zaken achter je wilt laten of het mee wil nemen. Wellicht pik je onderweg nieuwe inzichten op die jouw verdere (levens)pad veraangenamen.

Wij, Michiel Rijke en Marieke Rolloos, zijn je begeleiders op deze tocht en zien er naar uit om samen een eindje op te lopen. We zullen je wijzen op bijzondere punten in jouw landschap waarbij je wellicht nog niet eerder stil hebt gestaan. Ben je ook klaar voor wat systemisch avontuur en verdieping? Geef je op voor deze eigen wijze avondvierdaagse. We hebben een (inter)actief programma waarin we in kleine groepjes jouw landschap gaan ontdekken en soms bekijken we je kaart met de hele groep door middel van een grote opstelling. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Daarnaast zullen we je meenemen in visualisaties en andere leuke onderzoeksvormen.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Tijd: 19:15 – 22:00 uur

Data: 13 juni, 20 juni, 27 juni en 4 juli 2023

Plaats: Rotterdamseweg 392 Delft (gratis parkeren)

Prijs voor 4 avonden: 175,00 inclusief koffie of thee met lekkers. En een leuke verrassing bij de finish.

Marieke Rolloos

‘Terug naar de Fabrieksinstelling’-dag

Een heerlijke dag vol theorie en oefeningen, NLP en ademwerk, creativiteit, ontwikkelen, dingen ervaren, doelen stellen, humor, spelen, verdieping in jezelf en inzichten op doen. En niet te vergeten een heerlijke lunch!
We gaan deze dag aan de slag met het creatieve werkboek ’terug naar de fabrieksinstelling’.
Want misschien herken je wel dat je niet zo lekker lekker in je vel zit, of dat je nergens toe komt, of dat je wilt weten hoe je ademwerk kunt inzetten voor meer energie, of dat je niet zo lekker zit in je relatie en daar handvatten voor wilt, of dat je eigenlijk helemaal niet helder hebt wat je nou precies wil, of dat je gewoon nieuwsgierig bent naar wat NLP nou inhoudt en jou kan brengen, of dat je gewoon een lekker speeldagje wil met verdieping in jezelf. Herken je jezelf hierin of juist helemaal niet? Je bent sowieso van harte welkom! 😉
Ik maak een ongedwongen mix van theorie en praktijk met een vleugje creativiteit, geheel op eigen wijze. We gaan aan de slag met praktische NLP-modellen en natuurlijk ook ademwerk Dit alles in m’n nieuwe ontwikkelruimte aan de Rotterdamseweg, met uitzicht op de schie!!! Lekker spelen en leren, doe je mee?

De kosten van deze dag bedragen 149,00 euro, inclusief, boek, lunch en alle versnaperingen tussendoor.

Datum: 18 augustus 2023 van 10 tot 17 uur

Locatie: Rotterdamseweg 392 te Delft