Marieke Rolloos

Training

Wil je met je team een verdiepingsslag maken? Meer leren over communicatie en NLP? Of wil je een korte praktische lezing over adem tijdens een teamdag? De trainingen worden op maat gemaakt. In een persoonlijk gesprek brengen we de wensen in kaart en stem ik de training daarop af.

Ademworkshop

Adem heeft direct invloed op je autonome zenuwstelsel dus op je staat van zijn. In ons dagelijksleven kunnen we veel stress ervaren door alle prikkels die de hele dag op ons afkomen. Vaak zijn we ons helemaal niet bewust van onze adem en manier van ademhalen. Bewust je adempatroon aanpassen zorgt ervoor dat je je lijf het sein veilig geeft.

In deze ademworkshop ervaar je wat adem voor jou kan doen. Je krijgt basis kennis en vooral veel oefeningen die je op ieder moment van de dag kunt inzetten om jouw lijf tot rust te brengen. Na afloop van deze workshop zeggen deelnemers altijd: “waarom leren we dit niet al op de basisschool?” Zo fijn om zelf in charge te zijn over jouw staat van zijn bij o.a. stress, paniek, druk en angst.

Wil jij voor je team of tijdens een heidag een adempauze? De workshop kan uitgebreid worden met een ijsbad. Een krachtige transformerende activiteit, waarin je door acute stress ademt en hardnekkige patronen heen ademt.

Graag stel ik samen met jou een programma op maat samen!

Marieke Rolloos

‘Terug naar de Fabrieksinstelling’-dag

Een heerlijke dag vol theorie en oefeningen, NLP en ademwerk, creativiteit, ontwikkelen, dingen ervaren, doelen stellen, humor, spelen, verdieping in jezelf en inzichten op doen. En niet te vergeten een heerlijke lunch!
We gaan deze dag aan de slag met het creatieve werkboek ’terug naar de fabrieksinstelling’.
Want misschien herken je wel dat je niet zo lekker lekker in je vel zit, of dat je nergens toe komt, of dat je wilt weten hoe je ademwerk kunt inzetten voor meer energie, of dat je niet zo lekker zit in je relatie en daar handvatten voor wilt, of dat je eigenlijk helemaal niet helder hebt wat je nou precies wil, of dat je gewoon nieuwsgierig bent naar wat NLP nou inhoudt en jou kan brengen, of dat je gewoon een lekker speeldagje wil met verdieping in jezelf. Herken je jezelf hierin of juist helemaal niet? Je bent sowieso van harte welkom! 😉
Ik maak een ongedwongen mix van theorie en praktijk met een vleugje creativiteit, geheel op eigen wijze. We gaan aan de slag met praktische NLP-modellen en natuurlijk ook ademwerk Dit alles in m’n nieuwe ontwikkelruimte aan de Rotterdamseweg, met uitzicht op de schie!!! Lekker spelen en leren, doe je mee?

De kosten van deze dag bedragen 149,00 euro pp, inclusief, boek, lunch en alle versnaperingen tussendoor.

Datum: nog geen datum gepland. Boek een eigen datum voor jouw team!

Locatie: Rotterdamseweg 392 te Delft