De kracht van je adem

  Je ademt al je hele leven automatisch (gelukkig!). Als ik vertel dat ik ademcoach ben, hoor ik vaak: “huh? Je ademt toch automatisch. Waarom zou je dat willen coachen?” Terechte vraag natuurlijk. Je ademt wat je denkt, voelt, beslist en ervaart. Het adempatroon wat daarop volgt zorgt ervoor hoe je je voelt in je lijf. De grap is dat als je je adempatroon aanpast, je je gedachten verandert. Hoe krachtig is deze tool! Er is natuurlijk niets aan de hand als je vrij en ontspannen in het leven staat en je adem vrij door je lijf stroomt. Zoals je je (overleef)patronen hebt in je leven, heb je ook daarbij passende adempatronen. Het goede nieuws is dat je met je adem jouw staat van zijn kunt veranderen en je overleefpatronen kunt doorbreken. De bewust verbonden adem is een zachte heler, je ademt nu door wat vroeger te spannend of te pijnlijk was. Zo heel je stukken en leer je samen te werken met je adem, die je altijd zacht en liefdevol opvangt.

  Ken je angst of stress in je leven, slaap je slecht, voel je je vaak opgejaagd, heb je veel last van je schouders en nek, adem je vooral hoog in je borst, heb je vaak last van hoofdpijn, ben je vaak buitenadem, last van je darmen, houd je alles vast, ben je snel geirriteerd? De manier waarop je ademt zegt alles over jou en over je (over)leefpatronen. Deze patronen hebben je gediend en zijn vaak in het hier en nu niet meer helpend. Je bewust worden van je adempatronen is stap 1. We kijken samen naar hoe je nu ademt en met praktische oefeningen gaan we jouw adempatroon optimaliseren. Hierdoor zou je zo maar meer energie kunnen krijgen, beter gaan slapen, ruimte krijgen in je buik, afvallen, lekkerder in je vel gaan zitten, van je hoofdpijn af zijn, je ontspannen voelen, meer in het hier en nu zijn en nog meer fijne bijwerkingen.

  Hoe werkt het

  In een verbonden ademsessie ademen we los wat je ooit hebt vastgezet, oude emoties. Met de adem maak je weer ruimte in je lijf en kunnen vastgezette emoties zachtjes uitrollen. Het is een soort grote schoonmaak. Je kunt van alles ervaren van verdriet, blijdschap, boosheid, lichtheid, net wat zich aandient. Deze sessies duren zeker 1,5 uur. Ik begeleid je liefdevol met verbonden ademhalen, ik gebruik woorden, muziek en drukpunten. Je komt zo in contact met je onbewuste en kan je allerlei zaken laten gaan. Het zijn intense en fijne sessies waarin je veel inzichten kunt krijgen. Het is prettig om een aantal van deze sessies te doen. En als je nieuwsgierig bent kun je natuurlijk ook 1 sessie boeken om het eens te ervaren. Je zal zeker figuurlijk lichter en zachter naar huis gaan!

  Na een sessie hoor ik vaak dat mensen zich niet hadden kunnen voorstellen dat je zo diep in jezelf kan zakken met alleen ademen, dat ze zich opgelucht voelen, dankbaar voelen, dat ze zoveel liefde voelen stromen, dat ze veel verdriet hebben gevoeld en niet weten wat het was, dat ze zich zo verbonden voelen met zichzelf. Kortom, echt iets wat je zelf moet ervaren, een reis in jezelf!

  ademruimte delft

  Individuele sessies

  We starten met een uitgebreide intake. De eerste sessie duurt ruim 2 uur. We zetten voor iedere sessie een intentie, zodat het duidelijk is waar je voor wil gaan ademen. De vervolgsessies duren 1,5 tot 2 uur. De coachsessies vinden plaats in mijn kleurrijke coachruimte in Delft. Tarief voor een losse ademsessie bedraagt 125 euro (voor zzp-ers ex btw). Voor bedrijven geldt een ander tarief, neem daarvoor contact met me op, dan maak ik een offerte voor je.

  Nog beter is een ademcoachtraject van 4 sessies bestaande uit een uitgebreide intake en 4 helende ademsessies met coaching i.p.v. 500 euro voor 475 euro. (Deze prijs is exclusief BTW voor zzp-ers en voor bedrijven geldt een ander tarief.)

  Echt een waardevol cadeau aan jezelf! Met de adem kom je op plekken waar je met woorden niet kunt komen.

  Marieke Rolloos - breath rebel

  Groepssessies

  De kracht van een groep is zo mooi en helend. De ademavonden zijn fijn om zo 1 keer per maand of per 2 maanden bij te houden om zo je lijf in die opgeruimde staat te houden. Zelf houd ik mijn ademwerk dagelijks bij door iedere dag ademoefeningen te doen en ga ik regelmatig naar een ademavond of ademdag(en).

  Ik begeleid met alle liefde adembijeenkomsten. Regelmatig koppel ik ademwerk aan NLP en verzorg begeleide ademsessies waarin ik je helemaal meeneem in een NLP-model. Dit is een hele krachtige combinatie gebleven. Je krijgt mooi inzicht in bijvoorbeeld jouw doel of in jouw leerervaringen. Gaaf om een keer mee te maken! Check de beschikbare data via de rode knop ‘alle data op een rijtje’. Deze bijeenkomsten vinden plaats in het centrum van Delft.

  Met diverse ademcollega’s begeleid ik groepen van maximaal 12 personen. Vaak koppelen we een mooi thema aan zo’n ademcirkel. Alleen geef ik mini ademavonden voor maximaal 6 personen. Deze avonden vinden plaats in Delft. Ze zijn laagdrempelig, je kunt gewoon aanschuiven en hoeft geen ervaring te hebben met bewust verbonden ademen. Ervaar het zelf! Mooi om samen te ademen.

  ademcirkel
  ademcirkel

  Ademdag(en)

  Wil je je even helemaal onderdompelen in de adem, een echte deep dive in jezelf maken? Een stap zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling, je meer bewust worden van jouw belemmerende patronen en van je adem? Dan is een ademdag iets voor jou! Deze dagen organiseer ik altijd met een collega en hier maken we graag een combinatie van adem en systemisch werk of NLP. Omdat dit een superkrachtige combinatie is. Een ademdag kan zomaar een start zijn van een nieuw hoofdstuk in je leven.

  De ademdagen zijn inclusief uitgebreide lunch, drankjes en hapjes. Een waar cadeau voor je zelf!