Ademwerk

  Je ademt al je hele leven automatisch (gelukkig!). Je kunt hier ook iets bewust in doen. Je kunt met je adem jouw staat van zijn veranderen. Ken je veel angst in je leven, slaap je slecht, voel je je continu opgejaagd, heb je veel last van je schouders en nek, heb je vaak last van hoofdpijn? De manier waarop je ademt zegt alles over jou en over je overlevingspatronen. Deze patronen hebben je gediend en zijn vaak in het hier en nu niet meer helpend. Je bewust worden van je ademhaling is stap 1. We kijken samen naar hoe je nu ademt en met praktische oefeningen gaan we jouw adempatroon optimaliseren. Hierdoor zou je zo maar meer energie kunnen krijgen, beter gaan slapen, ruimte krijgen in je buik, afvallen, lekkerder in je vel gaan zitten, van je hoofdpijn af zijn, je ontspannen voelen, meer in het hier en nu zijn en nog meer fijne bijwerkingen.

  Hoe werkt het

  In een verbonden ademsessie ruimen we obstakels, oude emoties en pijnen op. We geven dat wat je ooit hebt vastgezet met de adem weer ruimte om los te komen en uit te rollen. Het is een soort grote schoonmaak van je binnenkant. Deze sessies duren zo’n 1,5 uur. Ik begeleid je liefdevol met verbonden ademhalen, ik gebruik woorden, muziek en drukpunten. Je komt zo in contact met je onbewuste en kan je allerlei zaken laten gaan. Het zijn intense en superfijne sessies waarin je veel inzichten kunt krijgen. Het is prettig om een aantal van deze sessies te doen. En als je nieuwsgierig bent kun je natuurlijk ook 1 sessie boeken om het eens te ervaren. Je zal zeker figuurlijk lichter naar huis gaan!

  ademruimte delft
  Marieke Rolloos - breath rebel

  Individuele sessies

  We starten met een uitgebreide intake. De eerste sessie duurt ruim 2 uur. We zetten voor iedere sessie een intentie, zodat het duidelijk is waar je voor wil gaan ademen. De vervolgsessies duren 1,5 uur. De coachsessies vinden plaats in mijn kleurrijke coachruimte aan de Schieweg 15, in de oude kabelfabriek, in Delft. Tarief voor een losse ademsessie bedraagt 115 euro (voor bedrijven ex btw).

  Groepssessies

  De kracht van een groep is zo mooi en helend. De ademavonden zijn fijn om zo 1 keer per maand of per 2 maanden bij te houden om zo je lijf in die opgeruimde staat te houden. Zelf houd ik mijn ademwerk dagelijks bij door iedere dag ademoefeningen te doen en ga ik regelmatig naar een ademavond of ademdag(en).

  k begeleid met alle liefde ademavonden met Heleen Langeveld of met Erica Rijnsburger. Deze avonden vinden plaats in de superfijne ademruimte van Heleen, steenplaets 11d in Rijswijk. Ze zijn laagdrempelig, je kunt gewoon aanschuiven en hoeft geen ervaring te hebben met bewust verbonden ademen. Ervaar het zelf!

  ademcirkel
  ademcirkel

  Ademdag(en)

  Wil je je even helemaal onderdompelen in de adem, een echte deep dive in jezelf maken? Een stap zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling, je meer bewust worden van jouw belemmerende patronen en van je adem? Dan is een ademdag iets voor jou! Deze dagen organiseer ik altijd met een collega en hier maken we graag een combinatie van adem en systemisch werk of NLP. Omdat dit een superkrachtige combinatie is. Een ademdag kan zomaar een start zijn van een nieuw hoofdstuk in je leven.

  De ademdagen zijn inclusief uitgebreide lunch, drankjes en hapjes. Een waar cadeau voor je zelf!