Coaching

Wil je weer het zonnetje in je leven laten schijnen, heb je hulp nodig om knopen door te hakken of wil je je oude patronen doorbreken? Wil je meer grip krijgen op jouw leven, lekker in je vel zitten? Herken je jezelf in de symptomen van  AD(H)D en wil je daar meer tools voor. Heb je een vol hoofd en voel je continue onrust in je lijf? Ben je het overzicht kwijt? Heb je het niet meer naar je zin op je werk en wil je onderzoeken hoe dat komt? Wil je beter kunnen communiceren met jouw collega’s, klanten of met jezelf? Wil je meer begrijpen van jezelf en je omgeving? Wil je sparren over vraagstukken in je leven? Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan en ben je daar helemaal klaar mee? Wil je meer bewustwording en heb je een spiegel nodig? Welkom!

NLP & Systemisch Werk

Die afgelopen jaren heb ik me volledig ondergedompeld in de wereld van NLP, Systemisch Werk, de adem en lichaamsgerichte traumatherapie. Ik ben me blijvend aan het verdiepen in deze onderwerpen om zo bij te dragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Ik zocht verdieping en groei. Vond het vervelend te merken dat ik steeds weer in dezelfde valkuilen liep en mijn oude patronen niet kon doorbreken. Mijn hoofd was altijd vol en voelde steeds een onrust in mijn lijf. Handvatten vond ik in diverse opleidingen. Ik heb zelf alles helemaal doorleefd en heb mezelf min of meer opnieuw uitgevonden. In die opleidingen heb ik prachtige technieken geleerd om jou allerlei inzichten te geven, je bewust te laten worden van hoe jij de dingen doet en een spiegel voor je te zijn. Om samen uit te vogelen wat nou voor jou werkt en hoe je de boel weer kan laten stromen. Mijn creatieve achtergrond zal het coachtraject een creatieve twist geven om zo je nieuwe inzichten extra kracht bij te zetten. We kijken terug in je verleden, kijken hoe je de dingen nu doet en hoe je wil dat de zaken lopen in de toekomst. Wat heb je nodig om daar te komen? Welke belemmeringen staan er tussen jou en je toekomstplannen? Hoe kun je daar mee omgaan en die ombuigen? Wat doe je nou eigenlijk waardoor je steeds in dezelfde situatie beland en wat waar wil je wel uitkomen? Wat werkt nou wel voor je in plaats van de ‘hoe het hoorts’ te volgen. Hoe kun je jouw levensenergie weer laten stromen en het leven leven vanuit flow in plaats vanuit kracht?

Marieke Rolloos in kleermakerszit
onderste boven
coach in actie

Mijn werkwijze

In gemiddeld 4 of 7 sessies gaan we met jouw vraagstuk aan de slag. Ik gebruik zo wel NLP-technieken, oplossingsgericht coachen als systemisch- en traumawerk. Met (com-)passie zet ik me volledig in en loop een stuk met je mee op jouw pad naar een zonniger leven. De coachsessies vinden plaats in mijn kleurrijke coachruimte in Delft. 

Tarief voor een losse coachsessie bedraagt 115 euro (voor zzp-ers ex btw). Voor bedrijven geldt een ander tarief, neem daarvoor contact met me op en ik maak een offerte. De sessies duren 1 tot 1,5 uur.

Nu een voordelig pakket voor particulieren van 4 coachsessies en het boek Terug naar de Fabrieksinstelling of Het Dagplan voor 435 euro.

Starten met een verse focus en goede flow? Maak dan snel een afspraak voor een eerste gesprek.

Hulp nodig om focus aan te brengen? Loop je vast in je werk, je relatie, heb je veel gedoe om je heen en wil je daar van af? Wil je dichter bij je zelf komen, je talenten blootleggen, vrijer leven, meer rust ervaren of onderzoeken wat je nu echt belangrijk vindt? Of heb je een coach nodig bij het opzetten van je bedrijf en het formuleren van jouw missie? Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.