Ik bestel het boek Het Dagplan


   Ik bestel het boek Terug naar de fabrieksinstelling


   Terug naar de fabrieksinstelling

   boek: 19 euro

   Een fleurig, kleurig, speels en creatief werkboek om jezelf beter te leren kennen. Met prikkelende vragen, inzichtelijke oefeningen op het gebied van NLP (neurolinguistisch programmeren), veel creatieve opdrachten en ruimte om te schrijven, tekenen, plakken en schilderen. Geen lange theoretische verhandelingen, veel doen en ervaren. Dit boek geeft je inzichten in je eigen denken en doen. Het maakt je bewuster van je eigen handelen, kun je met behulp van oefeningen patronen doorbreken en zaken eens anders aanpakken. Ook geeft het je tips over de ontwikkeling van jou als persoon. Een kleine creatieve reis in jezelf. Dit boek neemt je stap voor stap mee in deze reis. Je kunt in geheel eigen tempo dit boek doorlopen en alle oefeningen invullen. Er is veel ruimte om al je bevindingen op te schrijven of op een andere manier creatief vorm te geven.

   Voor coaches kan dit boek een handige tool zijn om te gebruiken bij de coachsessies.

   Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij  mij. Het papier is houtvrij, gemaakt van landbouwafval. Het boek wordt geprint bij de Delftse sociale onderneming, PrintPlezier. Steeds in kleine oplages, zodat er niet overgeproduceerd wordt. Dit is zeker niet de goedkoopste oplossing, wel de meest duurzame en de meest kloppende.

   Door de uitstraling en de prikkelende vragen, nodigt dit boek uit om eens op een andere manier met jezelf aan de slag te gaan. Ik hoop je hiermee te inspireren om meer bewustwording te creëren op jouw processen in je brein en lijf. Ik wens je vooral veel plezier met de creatieve reset van jezelf en ik hoor heel graag hoe je hebt ervaren! Heb je een vraag, schroom niet om me te mailen!

   Veel liefs, Marieke

   Het Dagplan

   boek: 29,50 euro

   Vind je het lastig om je goede voornemens vol te houden en wil je graag meer energie. Wil je meer voldoening uit je dag halen? Baal je ervan dat je dag weer voorbij vliegt zonder dat je aan jezelf bent toegekomen of aan de zaken die je echt belangrijk vindt? Dan is dit werkboek zeker iets voor jou! De filosofie achter dit boek is heel simpel en praktisch. Als je iedere dag het beste uit je dag haalt, haal je iedere week het beste uit de week, iedere maand het beste uit de maand en voor je het weet leef je je beste leven. Start iedere dag met het kleurige dagplan, je eerste blijmaker heb je hiermee al te pakken. Graag help ik je aan een verse start van de dag en dus de verse start van de rest van je leven. Kom op, begin vandaag!

   Veel liefs, Marieke

   dagplan boek Marieke Rolloos